Sfaturi utile

Cum sa redam fermitatea bustului

Sanii, ca orice alt organ al corpului uman, odata cu trecerea timpului isi pierd tonusul si textura. Cand se intampla acest lucru, sanii isi pierd supletea si apare fenomenul intitulat generic “lasarea sanilori”.

Pentru a intelege mai bine de ce se intampla acest lucru, este important de inteles, pe scurt, anatomia si fiziologia sanilor :

Sanul in esenta este compus din tesut gras, denumit tesut adipos. Acest tesut adipos este sustinut prin ligamentele Cooper. In interiorul acestui tesut adipos se afla glandele mamare, legate la mamelon prin ducte care transporta laptele cand este secretat. Mamelonul este inconjurat de areola mamara, care contine glande sebacee (sudoripare).

Pe masura ce trece timpul, ligamentele Cooper isi pierd fermitatea, scazand sustinerea tesutul adipos, care astfel coboara generand aspectul lasat al sanilor.

Metode neinvazive de mentinere a fermitatii sanilor:

Produse cosmetice profesionale din oferta Edru:

Spuma pentru fermitatea bustului : aceasta lucreaza direct asupra texturii tesutului adipos, marindu-i fermitatea prin cresterea densitatii acestuia prin lizarea naturala a excesului lipidic. Se obtine in termen scurt cresterea fermitatii sanilor, fara a fi redusa dimensiunea lor decat cu maxim 2-3 mm.

Gelul pentru fermitatea bustului : acesta actioneaza direct asupra ligamentelor Cooper amintite mai sus, marindu-le considerabil fermitatea si puterea de sustinere. Astfel se obtine un efect puternic de lifting al sanilor.

Daca sanii au inceput sa se lase in urma cresterii marcate a testului adipos la nivelul organismului (a se citi ingrasare), atunci folositi primul produs. Daca sanii au inceput sa se lase fara ingrasare, doar datorita trecerii timpului, folositi atunci al doilea produs.

Cele doua produse pot fi folosite si concomitent, pentru a se obtine rapid un efect maxim. Se aplica dimineata si seara, in cantitati mici, prin masaj circular din lateral spre interior, de ridicare al sanilor (de jos in sus), pana cand produsul a fost absorbit in totalitate.

Produse cosmetice retail. Aici oferta este destul de limitata pe rafturile supermarketurilor. Nu face obiectul prezentului articol prezentarea acestora, datorita efectului lor slab si a necesitatii de a le folosi un timp indelungat pentru a observa rezultate … daca exista rezultate.Produsele profesionale descrise mai sus deja au fost testate in saloanele de infrumusetare care lucreaza cu produsele noastre, avand rezultate excelente.

Alte metode de mentinere a fermitatii bustului :

Persoanele tinere care observa un inceput de lasare al sanilor pot folosi o metoda simpla si foarte accesibila. Se maseaza usor sanii de jos in sus si dinspre inafara spre interior, folosind apa rece. Nu mai rece de 10 grade totusi. Acest masaj cu apa rece, are un efect tonifiant si revigorant al sanului. Odata cu inaintarea in varsta, eficienta acestei metode scade, pana la a fi complet inutila dupa 35-40 de ani.

Pompe pentru marirea fermitatii sanilor. Acest pompe sunt de obicei oferite ca functie independenta a combinelor cosmetice profesionale. Ele functioneaza prin formare de vacuum, realizand un efect moderat de suctie care ajuta la intarirea sanilor prin exercitii de extindere. Aceasta metoda, eficienta de altfel, este potentata 100% de utilizarea in paralel a unuia dintre produsele mentionate mai sus, conform indicatiilor. Alte avantaje ale acestei metode ar fi imbunatatirea circulatiei si micro-circulatiei de la nivelul sanilor, fapt care ajuta la tonificarea acestora, si de asemenea astfel sunt eliminate mecanic substantele toxice acumulate la nivelul testului adipos al bustului, sporindu-i sanatatea.

Exercitii fizice de fermitate a bustului. Aceasta este calea cea mai sigura pe termen lung de sporire a sustinerii sanilor. Ligamentele Cooper sunt inserate in musculatura de la nivelul pieptului, iar prin exercitii aceasta musculatura (muschiul pectoral) se tonifica, fapt care atrage in mod direct intinderea ligamentelor si ridicarea sanilor. Totusi sanul in sine nu beneficiaza de un aspect cu imbunatatiri majore deoarece aceste exercitii nu au nici un efect asupra testului adipos din care este format sanul, acesta fiind doar ridicat dar nu si intarit.

Metode invazive de modificare a aspectului sanilor:

Aceasta metoda presupune chirurgia plastica a bustului si nu face obiectul acestui articol. Este o metoda care da rezultate bune dar lasa urme neplacute (cicatrici) si de asemenea efectul obtinut nu are o rezistenta prea mare in timp. De obicei se adreseaza cu succes altor probleme legate de aspectul sanilor, care nu suporta alta metoda de corectare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: